top of page

Hinnasto

Olemme iloisia voidessamme tarjota laajan valikoiman kauneushoitoja eri ikäisille asiakkaille. Meillä voit nauttia tehokkaasta ihonhoidosta, joka perustuu vuosien kokemukseemme alalta. Palveluihimme sisältyy kaikki tarpeellinen, oli ihotyyppisi mikä tahansa. Olipa kyseessä nuorekkaan heleyden ylläpito tai kypsän ihon kaipuu kiinteytykseen, meillä on juuri sinulle sopiva hoito. Tervetuloa nauttimaan kauneudesta ja hyvinvoinnista!

salonki21.jpg

Palvelut ja hinnasto

KLASSISET KASVOHOIDOT

Medik8 ja iS Clinical kasvohoidot

Konsultaatio (30 min)

Konsultaatiossa kerrotaan hoitomenetelmästä, kartoitetaan ihon kunto sekä hoidon tarve ja/tai suositellaan kotihoitotuotteita. Konsultaatio ei sisällä ihonpuhdistusta ihoanalyysiä varten.

0 €

Nuorisoihonpuhdistus (45 min)

Nuorisoikään (10-18 v) suunnattu 45 min hoitokokonaisuus joka auttaa ylläpitämään raikasta, terveellistä ihoa ja opettaa hyvän ihonhoitorutiinin perusteita. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

72 €

Deep Cleansing kasvohoito (45 min)

Tämä hoito sisältää perusteellisen ja tehokkaan mekaanisen ihonpuhdistuksen, joka kohdistuu epäpuhtauksiin ja tukkeutuneisiin ihohuokosiin. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, iho-analyysi, mekaaninen puhdistus, entsymaattinen kuorinta, naamio, pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

75 €

Deep Detox (60 min)

Rasvaiselle ja tukkoiselle iholle sopiva hoito, joka syväpuhdistaa ja rauhoittaa tulehduksia. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, iho-analyysi, mekaaninen puhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, naamio, pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

109 €

Hydrate & Glow (60 min)

Intensiivistä kosteutusta iholle, palauttaen sen kosteustasapainon ja jättäen sen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle tarkoitettu hoitokokonaisuus. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, iho-analyysi, entsymaattinen kuorinta, hieronta, naamio, pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

109 €

Sensitive Skin (60 min)

Kasvohoito herkälle iholle, joka on suunniteltu rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa, tavoitteena vahvistaa ihon suojakerrosta ja vähentää sen herkkyyttä ulkoisille ärsykkeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, iho-analyysi, entsymaattinen kuorinta, hieronta, naamio, pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

109 €

Youth Renewal (60 min)

Nuorennushoito, joka tähtää ihon uudistamiseen ja nuorekkaan hehkun palauttamiseen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, iho-analyysi, entsymaattinen kuorinta, hieronta, naamio, pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

109 €

SIGNATURE KASVOHOIDOT

Medik8, iS Clinical ja Elemis kasvohoidot

Konsultaatio (30 min)

Konsultaatiossa kerrotaan hoitomenetelmästä, kartoitetaan ihon kunto sekä hoidon tarve ja/tai suositellaan kotihoitotuotteita. Konsultaatio ei sisällä ihonpuhdistusta ihoanalyysiä varten.

0 €

Fire & Ice (30 min)

is Clinicalin kuoriva ja uudistava legendaarinen Fire & Ice Facial -kasvohoito. Nauti tasaisemmasta ihon rakenteesta, vähenevistä epäpuhtauksista sekä häivyttyvistä rypyistä ja juonteista – kaikki ilman toipumisaikaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, Fire & Ice kuorinta ja naamio, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet.

89 €

Fire & Ice (60 min)

iS Clinicalin ihoa kuoriva ja uudistava legendaarinen Fire & Ice Facial -kasvohoito. Nauti tasaisemmasta ihon rakenteesta, vähenevistä epäpuhtauksista sekä häivyttyvistä rypyistä ja juonteista – kaikki ilman toipumisaikaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, Fire & Ice kuorinta ja naamio, hieronta, 2-n naamio, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet.

129 €

Platinum Luxe (60 min)

Medik8 tarjoaa ylellisen ja tehokkaan kokemuksen, joka kohottaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa; suunniteltu erityisesti vähentämään ikääntymisen merkkejä ja saamaan aikaan nuorekkaamman ulkonäön. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, hieronta, naamio, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

119 €

Pro-Glow Luxe (60 min)

Elemis Pro Glow hemmotteleva, mutta tehokas kasvohoito tarjoaa ihon hehkua ja virkistystä huippulaadukkailla tuotteilla ja innovatiivisilla tekniikoilla. Sopii kaikille ihotyypeille, auttaen saavuttamaan terveen ja säteilevän ihon ilmeen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hieronta (kasvot, dekoltee), entsymaattinen kuorinta, naamio ja pää-tai käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

120 €

Pro-Glow Luxe (75 min)

Elemis Pro Glow hemmotteleva, mutta tehokas kasvohoito tarjoaa ihon hehkua ja virkistystä huippulaadukkailla tuotteilla ja innovatiivisilla tekniikoilla. Sopii kaikille ihotyypeille, auttaen saavuttamaan terveen ja säteilevän ihon ilmeen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hieronta (kasvot, dekoltee), entsymaattinen kuorinta, naamio ja päähieronta, 2-n naamio ja käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

135 €

KEMIALLINEN KUORINTA

Medik8 kemialliset kuorinnat

Konsultaatio (30 min)

Konsultaatiossa kerrotaan hoitomenetelmästä, kartoitetaan ihon kunto sekä hoidon tarve ja/tai suositellaan kotihoitotuotteita. Konsultaatio ei sisällä ihonpuhdistusta ihoanalyysiä varten. Konsultaatiossa voidaan tehdä mm. lapputesti Medik8 happokuorintaa varten.

15 €

Universal (75 min)

Medik8:n happokuorinta ensikertalaiselle sisältää kotihoitotuotteiden starttipaketin sekä tehokkaan happokuorinnan Universal-hapolla, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihoanalyysi, alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, pää-tai käsien hieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%. Lapputesti suoritetaan konsultoinnin yhteydessä.

142 €

Rewind (50 min)

Medik8 tehokas happoyhdistelmä sopii ikääntyvälle iholle, iholle jossa aurinkovaurioita, ryppyjä ja juonteita. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, pää-tai käsien hieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%.

105 €

Clarity (50 min)

Medik8 tehokas happoyhdistelmä sopii epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle, sekä iholle jossa laajentuneita huokosia ja/tai arpia.Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, pää-tai käsien hieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%.

105 €

Even (50 min)

Medik8 tehokas happoyhdistelmä on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioiden, hyperpigmentaatioon sekä samean ja epätasaisen ihosävyn hoitoon. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, pää-tai käsien hieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%.

105 €

Silmänympärysiho (30 min)

Medik8 erittäin hellävarainen ja tehokas happoyhdistelmä silmäympärysihon ikääntymisen merkkeihin. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, pää-tai käsien hieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%. Hoitoa ei voi yhdistää muihin happokuorintahoitoihin.

45 €

MIKRONEULAUS DERMAPEN 4

DP Dermaceuticals mikroneulaushoidot

DP 4 konsultaatio (30 min)

Konsultaatiossa kerrotaan hoitomenetelmästä, kartoitetaan ihon kunto sekä hoidon tarve ja/tai suositellaan kotihoitotuotteita. Konsultaatio ei sisällä ihonpuhdistusta ihoanalyysiä varten.

25 €

DP 4 ensikertalaiselle (75 min)

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, jossa pieniä neuloja käytetään luomaan kontrolloituja mikrovaurioita ihon pintaan. Hoito stimuloi ihon luonnollista paranemisprosessia, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, neulaus (kasvot, kaula, dekoltee), naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

205 €

DP 4 starttipaketti (75 min)

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, joka stimuloi ihon luonnollista paranemisprosessia, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja ulkonäköä. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, neulaus (kasvot, kaula), naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet, kotihoidon starttipaketti. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

310 €

DP 4 jatkohoito (50 min)

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, joka stimuloi ihon luonnollista paranemisprosessia, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja ulkonäköä. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, neulaus (kasvot), naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

Kasvot ja kaula

205 €

+ Über hapotus

35 €

+ Dekoltee

10 €

+ LED valohoito

29 €

DP 4 LED-valohoito (30 min)

LED-valohoidon avulla hoidetaan aknea, psoriasista, atooppista ekseemaa ja ihottumaa sekä ikääntymisen tuomia ongelmia: juonteita, syviä ryppyjä ja pigmentti/maksaläiskiä. Täysin turvallinen ja kivuton LED-valohoitoa annetaan kerrallaan n. 20 minuuttia sekä suositellaan sarjana 2-3 x viikossa kolmen viikon ajan. LED-valohoito voidaan yhdistää myös kasvohoitoon. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, led-valohoito, viimeistely, kotihoito-ohjeet.

49 €

MIKRONEULAUS 1NEED

1Need mikro-ja nanoneulaushoidot

1Need konsultaatio (30 min)

1Need konsultaatiossa kerrotaan hoitomenetelmästä, kartoitetaan ihon kunto sekä hoidon tarve ja/tai suositellaan kotihoitotuotteita. Konsultaatio ei sisällä ihonpuhdistusta ihoanalyysiä varten.

25 €

1Need starttipaketti (75 min)

Mikroneulaus on tehokas ja turvallinen hoitomenetelmä ikääntymisen merkkien, arpien, pigmenttimuutosten ja aknen hoidossa. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi (15 min), alkupuhdistus, nanoneulaus mesokoktaililla, naamio, loppuvoiteet, käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet, kotihoidon starttipaketti.

195 €

1Need jatkohoito (60 min)

Mikroneulaus on tehokas ja turvallinen hoitomenetelmä ikääntymisen merkkien, arpien, pigmenttimuutosten ja aknearpien hoitoon. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi ,alkupuhdistus, nanoneulaus mesokoktaililla, naamio, loppuvoiteet, käsihieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

150 €

1Need nanoneulaus (60 min)

Nanoneulaus on ei-invasiivinen ihonhoitomenetelmä, joka kirkastaa ihon sävyä ja tasoittaa epätasaista rakennetta; auttaa rauhoittamaan aknea, pigmentaatio-ongelmia, arpia ja kimmoisuuden menetystä. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi (15 min), alkupuhdistus, nanoneulaus mesokoktaililla, naamio, loppuvoiteet, käsihieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

150 €

JALKAHOIDOT

Pikapedikyyrit, klassiset ja SPA jalkahoidot

Lapsen jalkahoito (4-16 v)

Hoito on tarjolla 4-16 v lapselle. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu, lyhyt hieronta, lakkaus, jalkavoide.

42 €

Pikapedikyyri (40 min)

Pikahoito jaloille lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta sekä hoitovoide.

55 €

Pikapedikyyri geelilakalla (50 min)

Pikahoito jaloille geelilakalla (ei sisällä vanhan geelilakan poistoa). Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta, geelilakkaus sekä hoitovoide.

65 €

Klassinen jalkahoito (60 min)

Perusteellinen jalkahoito lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta

77 €

Jalkahoito vaativampi (90 min)

Vaativampi jalkahoito asiakkaille, joilla on useampia jalkaongelmia. Hoito lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta

92 €

Klassinen jalkahoito geelilakalla (90 min)

Perusteellinen jalkahoito geelilakalla (sisältää myös vanhan geelilakan poiston). Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

95 €

Spa jalkahoito (90 min)

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja rentouttava hieronta. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

98 €

Spa jalkahoito geelilakalla (90 min)

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille geelilakalla (sis. myös vanhan geelilakan poiston) Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja rentouttava hieronta. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

105 €

Varpaankynsien lyhennys (30 min)

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kevyt kuorinta sekä hoitovoide. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

42 €

Varpaankynsien lakkaus (30 min)

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kevyt kuorinta, kynsien lakkaus (lakka omaksi) sekä hoitovoide.

42 €

Varpaankynsien geelilakkaus (45 min)

Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, geelilakkaus ja hoitovoide.

49 €

Geelilakan poisto (30 min)

Hoitoon sisältyy vanhan varpaankynsien geelilakan poisto, kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen ja hoitovoide.

25 €

KÄSIHOIDOT

Manikyyrit ja geelilakkaukset

Lapsen käsihoito (4-16 v)

Hoito on tarjolla 4-16 v lapselle. Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu, lyhyt hieronta, lakkaus, käsivoide.

42 €

Manikyyri (30 min)

Manikyyri on kauneudenhoitorutiini, joka keskittyy käsittelemään ja hoitamaan käsiä ja erityisesti kynsiä. Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus, muotoilu, lakkaus (lakka omaksi), käsivoide.

43 €

Manikyyri (45 min)

Manikyyri on kauneudenhoitorutiini, joka keskittyy käsittelemään ja hoitamaan käsiä ja erityisesti kynsiä. Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu, lyhyt hieronta, lakkaus (lakka omaksi), käsivoide.

55 €

Geelilakkaus uudet (90 min)

Geelilakkaus on suosittu kauneudenhoitomenetelmä, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja kauniin kynsilakkauksen. Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, geelilakka luonnonkynnelle sekä viimeistely, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Ei sisällä vanhan geelilakkauksen poistoa tai huoltoa.

49 €

Geelilakkaus huolto (90 min)

Geelilakkaus on suosittu kauneudenhoitomenetelmä, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja kauniin kynsilakkauksen. Hoitoon kuuluu vanhan geelilakan poisto liotusmenetelmällä, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, uuden geelilakan levitys sekä viimeistely kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella. Tarjoamme huoltopalvelua ainoastaan meillä tehtyyn geelilakkaukseen.

49 €

Geelilakkaus poisto (60 min)

Hoitoon kuuluu vanhan geelilakan poisto, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, viimeistely kynsinauhaöljyllä sekä vahvistavalla lakalla ja käsivoiteella.

49 €

VARTALOHOIDOT

Hieronnat ja hemmottelupaketit

Klassinen hieronta (30 min)

Klassinen hieronta on perinteinen manuaalinen hoitomenetelmä, joka kohdistuu lihaksiin ja pehmytkudoksiin. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja lievittää lihasjännitystä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

49 €

Klassinen hieronta (60 min)

Klassinen hieronta on perinteinen manuaalinen hoitomenetelmä, joka kohdistuu lihaksiin ja pehmytkudoksiin. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja lievittää lihasjännitystä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

75 €

Kuumakivihieronta (60 min)

Klassinen hieronta on perinteinen manuaalinen hoitomenetelmä, joka kohdistuu lihaksiin ja pehmytkudoksiin. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja lievittää lihasjännitystä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja hyvinvoinnin tunteen.

89 €

Thousand Flower (75 min)

Koe ylellinen kokonaisvaltainen Elemiksen vartalopakkaushoito, jossa kasvot eivät jää huomioimatta. Tämä hoito optimoi ihon terveyttä ja poistaa kuona-aineita samalla kun stimuloi kehon poistoprosessia ja palauttaa tasapainon. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus ja pakkaushoito, hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus sekä hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

139 €

Relax (90 min)

Nauti tästä ainutlaatuisesta hemmottelu- ja hyvinvointikokemuksesta, joka yhdistää rentouttavan kuumakivihieronnan sekä Elemiksen hemmottelevan kasvohoidon, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä hemmottelu yhdistää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarpeet kehon ja kasvojen hoidossa. Elämys on suunniteltu tarjoamaan rentoutusta ja hemmottelua kaikille, jotka kaipaavat hetkeä itselleen.

149 €

Luxus (90 min)

Anna itsellesi mahdollisuus irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua 90 minuutin mittaiseen kauneuden ylellisyyteen. Tämä hoitokokonaisuus yhdistää rentouttavan Elemiksen kasvohoidon (noin 60 min) sekä rauhoittavan jalkakuorinnan ja hieronnan. Hoidon jälkeen iho loistaa kauniina ja hehkuu terveydestä.

159 €

Salt & Glow (90 min)

Nauti täydellisestä hemmotteluhetkestä vartalollesi ja kasvoillesi tämän erityisen hoitokokonaisuuden parissa. Tarjoamme sinulle eksoottisen Elemiksen koko vartalon kuorintahoitorituaalin, joka vahvistaa ja elvyttää niin vartaloasi kuin kasvojasi. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus, kuorinta ja hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus, kuorinta hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

159 €

Kuumakivihieronta (60 min)

Kuumakivihieronta on rentouttava ja terapeuttinen hieronta, jossa käytetään lämpimiä, sileitä kiviä. Hieronta edistää verenkiertoa ja rentouttaa lihaskudoksia. Kuumakivihieronta tarjoaa syvällisen rentoutumisen kokemuksen ja auttaa lievittämään lihasjännitystä.

75 €

SOKEROINNIT

Kasvot, 1 alue (15 min)

Ensikertalaiselle lapputesti 24 h ennen sokerointia.

17 €

Kasvot, koko alue (30 min)

Ensikertalaiselle lapputesti 24 h ennen sokerointia.

25 €

Kainalot (15 min)

19 €

Käsivarret (45 min)

30 €

Sääret (45 min)

30 €

Reidet (45 min)

35 €

Bikinilinja (15 min)

30 €

String-bikinilinja (30 min)

40 €

Brasilialainen - naiset (60 min)

60 €

Selkä (60 min)

50 €

Rinta (60 min)

60 €

SOKEROINTIPAKETIT

Bikinilinja, sääret, reidet (90 min)

85 €

Bikinilinja, kainalot, sääret (75 min)

70 €

Bikinilinja, kainalot, sääret, reidet (90 min)

100 €

Brasilialainen, sääret ja kainalot (90 min)

100 €

Brasilialainen, sääret ja reidet (90 min)

115 €

Brasilialainen, sääret, reidet ja kainalot ( 105) min)

125 €

KESTOVÄRIT

Kestovärit kulmiin ja ripsiin, kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu (15 min)

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä

17 €

Kulmien kestoväri (15 min)

Kulmien kestovärjäys

24 €

Kulmien muotolu ja kestoväri (30 min)

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä sekä kulmien kestovärjäys

28 €

Ripsien kestoväri (15 min)

Ripsien kestovärjäys

24 €

Kulmien ja ripsien kestoväri (30 min)

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä sekä kulmien ja ripsien kestovärjäys

38 €

Kestovärit kasvohoidon yhteydessä (30 min)

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä sekä kulmien ja ripsien kestovärjäys

33 €

bottom of page