top of page
Kauneussalonki Sea You kosmetologi Piret Konttinen
PIRET KONTTINEN
SKY CIDESCO KOSMETOLOGI
Kauneussalonki Sea You omistaja/yrittäjä
 

Olen ammatiltani diplomikosmetologi, ja vuonna 2018 sain kunnian valmistua tähän upeaan alaan. Matkani alkoi vuosia sitten, kun huomasin intohimoni kauneudenhoitomaailmaa kohtaan ja päätin syventyä alalle ammattimaisesti. Suoritin vaativan ja kansainvälisesti arvostetun CIDESCO-tutkinnon, joka vahvisti ammattitaitoni ja valmisti minut tulemaan parhaaksi mahdolliseksi kosmetologiksi.

Ennen kuin löysin kutsumukseni kauneudenhoitoalan parista, minulla oli mahdollisuus työskennellä taloushallinnon tehtävissä suurissa konserneissa. Tämä kokemus tarjosi minulle arvokasta tietoa liike-elämän toiminnasta ja organisatorisista prosesseista. Lisäksi sain tilaisuuden toimia tiimivetäjänä lentoyhtiöllä, mikä opetti minulle johtajuutta, tiimityötaitoja ja kykyä toimia paineen alla.

Asiakaspalaute- ja laskutusosastolla työskenteleminen autovuokraamossa avasi uuden näkökulman asiakaspalveluun. Tämä työkokemus opetti minulle paljon arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, tehokkaasta laskutusprosessista ja tärkeänä pidettävistä asiakaslähtöisistä palveluista. Uskon, että juuri näiden kokemusten ansiosta minusta on tullut pitkän linjan asiakaspalveluammattilainen, joka arvostaa laatua ja pyrkii aina tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

Kosmetologiksi ryhtyminen on antanut minulle mahdollisuuden yhdistää intohimoni kauneudenhoitoon ja vahvat asiakaspalvelutaitoni. Olen sitoutunut tarjoamaan jokaiselle asiakkaalleni ainutlaatuisen ja yksilöllisen hoitokokemuksen, jossa laatu ja asiakaslähtöisyys ovat etusijalla. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa erityiseksi ja tyytyväiseksi koko hoitoprosessin ajan.

Tervetuloa tutustumaan maailmaani, ja toivottavasti näemme pian hoitolassani. Kiitos, että olette valinneet minut matkakumppaniksenne kauneuden ja hyvinvoinnin tiellä!

Kauneussalonki Sea You kosmetologi Helen Nyberg
HELEN NYBERG
SKY CIDESCO KOSMETOLOGI

Flourish by Helen omistaja/yrittäjä

Olen ylpeästi esittäytyvä kosmetologisi, joka on valmistunut Irlannissa arvostetusta CIDESCO-kosmetologikoulusta. Olen kartuttanut arvokasta työkokemusta useissa kauneussalongeissa Suomessa sekä ulkomailla, kuten Medex Beauty Clinic, Madisson Beauty sekä Ainola Kauneusklinikka. 

Laatua työssäni pidän erityisen tärkeänä, ja haluan jatkuvasti kehittää taitojani tarjotakseni asiakkaille parasta mahdollista hoitoa. Minun intohimoni ovat kasvohoidot, klassiset ja happokuorinnat sekä erilaiset laitehoidot. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että jokainen asiakas lähtee hoidoistani rentoutuneena, tyytyväisenä ja kauniina. 

Haaveeni on päästä tapaamaan juuri sinut kauneushoitolassamme. Odotan innolla mahdollisuutta hemmotella sinua ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat kauneudenhoitotuotteet ja -käsittelyt.

Tule rohkeasti luoksemme, jotta voimme yhdessä saavuttaa kauneustavoitteesi ja varmistaa, että poistut hoitostamme hymyillen ja itsevarmana. Nähdään pian!

“Make Time for your Skin!"
 

 
Kauneussalonki Sea You kosmetologi
bottom of page