HEMMOTTELUPAKETIT

FRANGIPANI SALT GLOW

VARTALORITUAALI

60 min 119€

Eksoottinen koko vartalon kuorinta-hoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uudistumista.

Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. 

HEMMOTTELUA

JALOILLE JA KÄSILLE

120 min 129€

Hemmotteluhoito jaloille ja käsille sisältää kokonaisvaltaisen jalkahoidon ja käsihoidon.

 

* SPA jalkahoito - Monipuolinen ja hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamiorituaalin, lakkauksen (yksi väri, ei ranskalainen) ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle.

 

​* Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta. Lakka omaksi.

HEMMOTTELUA

KASVOILLE JA KÄSILLE

120 min 132€

Hemmotteluhoito kasvoille ja käsille sisältää kokonaisvaltaisen ihotyypin mukaisen Medik8 kasvohoidon ja klassisen käsihoidon.

 

* Kasvohoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava hieronta kasvojen sekä decolteen alueelle, tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

 

* Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.