EHOSTUS

PALVELU SAATAVILLA SYKSYLLÄ 2020

SUOSI LAADUKASTA JA IHOYSTÄVÄLLISTÄ MEIKKIÄ!

Edustamme Australian suosituimpiin mineraalikosmetiikkamerkkeihin kuuluva ECO Mineralsia. ECO Mineralsin mineraalimeikit ovat laadukasta, vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Nämä meikit, kuten esimerkiksi mineraalimeikkipohjat, sulautuvat ihoon tuoden esiin oman luonnollisen kauneutemme. Kaikki sävyt tarjoavat täydellisen peittävyyden, joten ne sopivat loistavasti sekä päivä-, että iltakäyttöön. ECO Minerals -tuotteet valmistetaan luontoa ja eläimiä kunnioittaen ilman eläinkokeita. Niissä yhdistyy laadukas sekoitus luonnon mineraaleja, jotka tekevät ihmeitä ihoa vahingoittamatta.

HINNASTO

EHOSTUS

PALVELUT JA HINNASTO

 

LISÄTÄÄN PIAN

HYVÄ TIETÄÄ

 

ECO MINERALS – VEGAANISET MEIKIT

ECO Minerals -luonnonkosmetiikka on vegaanista ja laadukasta.  ECO Minerals:in puuterimaiset meikit sopivat myös herkkäihoisille ja sulautuvat kauniisti ihon omaan sävyyn.

Valikoimassamme ovat esimerkiksi meikkipohjana toimiva mineraalipuuteri sekä mineraaliaurinkopuuteri. Lisäksi saatavilla on muun muassa runsaspigmenttinen luomiväri, hehkuvaa kauneutta kasvoille tuova mineraaliposkipuna sekä kosteuttava vegaaninen ripsiväri. Pehmeä kabuki-sivellin levittää mineraalipuuterin tasaisesti.

 

Ostettuasi kerran puuteripurkin voit jatkossa hankkia luontoystävällisiä täyttöpakkauksia, ja säästät samalla rahaa. Katso myös meikkipaketit, jossa saat useamman mineraalimeikin kerralla.

MITÄ MINERAALIMEIKIT OVAT?

Lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytettynä mineraalimeikit ovat luonnollisista mineraaleista jauhettuja hienojakoisia ja puuterimaisia meikkituotteita, joihin ei käytetä lainkaan nestemäisiä raaka-aineita. Aidot ja täysin luonnolliset mineraalimeikkituotteet tunnistaa parhaiten lyhyestä INCI-listasta, sillä niihin ei tarvitse käyttää keinotekoisia pigmenttejä, hajusteita tai säilöntäaineita.

Yleisimmin mineraalimeikit koostuvat titaanidioksidista, sinkkioksidista, mica-mineraalista ja rautaoksideista. Titaani-, ja sinkkioksidit tekevät jauheiden koostumuksesta hyvin levittyvän ja ne antavat kasvoille myös kevyen aurinkosuojan. Mineraalimeikit sopivat erinomaisesti eri ihotyypeille, koska niissä ei käytetä ihoa tukkivia ja kuivattavia sidos- tai täyteaineita.

MIKÄ TEKEE TUOTTEISTA VEGAANISEN?

Kun tuote on vegaanisertifioitu, voit olla varma, että sen valmistuksessa ei käytetty eläimiä missään vaiheessa. Eläinkokeita ei tehty alku- eikä lopputestauksessa eikä tuotannossa käytetty eläinperäisiä aineita. Eläinkokeettoman kosmetiikan valmistuksessa eläimiä voidaan käyttää jossain vaiheessa tuotantoprosessia, mutta vegaaninen valmistustapa ei salli sitä ollenkaan. Siinä käytetään täysin ei-eläinperäisiä tuotteita ja aineita alusta loppuun. Se voidaan varmistaa valmistamalla täysin luonnollista mineraalipohjaista kosmetiikkaa. Eco Minerals käyttää vain vegaanisia aineita.

  • Facebook
  • Instagram