top of page
Kauneussalonki Sea You DMK entsyymiterapia
DMK ENTSYYMITERAPIA

Konsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi

 

DMK SKIN REVISION on ihoa kuntouttava hoito-konsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. DMK-konseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen näkökulmasta. 

​​

DMK on luonut laajan valikoiman tuotteita ja hoitolahoitoja, jotka auttavat ihoa toimimaan terveen, nuorekkaan ihon tavoin ihon omaa biokemiaa hyödyntäen. Tuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. 

DMK-konsepti: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle. DMK käyttää ainoana maailmassa viestintäentsyymejä, jotka tehostavat ihon omia toimintoja ja pitävät sen aktiivisesti ja ihanteellisesti toimivana. 
 
Iho toimii tehtaan tavoin. Tehtaan valmistaman tuotteen laatu on nähtävissä ihon pinnalla sen värissä, rakenteessa ja ulkonäössä. DMK- entsyymiterapia palauttaa ”ihotehtaan” toimimaan nuoren, terveen ihon tavoin. Tämän ansiosta iho hehkuu ja on onnellinen!

​Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon. ​DMK-entsyymiterapia tehostaa veren-kiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

Jokainen iho on erityinen
 

DMK-kotihoitotuotteet on tarkoitettu kaikenlaisille ihoille. Ne soveltuvat niin erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen, kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon. 

 

Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ammattihoidoilla saavutetut tulokset ovat pitkä-kestoisempia kotihoitotuotteiden ansiosta.

DMK ensikertalaiselle 149 €

DMK Signature 169 €

DMK aloitussarja 3 x 105 min 410 €

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Tämä uniikki DMK Signature Treatment parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Hoidolla saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Hoitoon sisältyy konsultaatio ja ihoanalyysi, puhdistus, kuorinta, 45 min entsyyminaamio, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

Kauneussalonki Sea You DMK entsyymiterapia
"Nourish, Renew, Transform:
DMK Enzyme Treatment.
Kauneussalonki Sea You kosmetologi Piret Konttinen
bottom of page