GettyImages-472612720-2.jpg

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus- ja öljy-tasapainoa.

50 MIN 95 EUR

Sarjahoitona alkaen 3:sta hoitokerrasta -10%

 

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN 

Carboksi terapia kasvoille 

CARBOKSI TERAPIA - LUONNOLLINEN JA TURVALLINEN HOITOMUOTO 

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa turvallisesti koko kehoa ja kaikkia ihotyyppejä. Carboksi-hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai toipumisaikaa. Hoidon aikana tunnet kulpien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mutta se kestää vain noin puoli tuntia. 

TEHOSTAVAT HOITOMENETELMÄT - TUKIHOIDOT 

Kasvojen alueen hoito aloitetaan useissa tapauksissa imeyttämällä iholle tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä. Vitamiini imeytetään ihoon ultraäänen avulla. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpi- ja selluliittitapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Jokainen tapaus on erilainen ja jotkin ihotyypit saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.

CARBOKSI TERAPIA KÄYTTÖALUEET

 

* Rypyt

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä tällä hetkellä? Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita. 

* Kosteutus

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan edesauttaa ihon omaa, transdermaalista kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä. 

 

* Vaalentaminen

Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei ole kestävä ratkaisu. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosta iho vaalenee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihon hyperpigmantaation vaalenemisen lisäksi kasvojen yleisväri kirkastuu. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

* Akne

Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

* Selluliitti

Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia.

* Raskausarvet

Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin sisäiset osat. arboksi-terapia parantaa raskausarpia aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla vaurioituneita kollageenisäikeitä.

VAIKUTUS  

Ryppyjen nostaminen ja ihon tasoitus

- Ihon rakenteen ja laadun parantaminen

- Ihon immuniteetin palauttaminen, tulehduksen poistaminen (akne, postakne, rosacea eli ruusufinni)

- Ihon turvotuksen vähentäminen ja silmänympärysihon vahvistaminen

- Ihon kirkastaminen ja ihon sävyvirheiden tasoittaminen

- Akne-arpien vähentäminen ja ehkäisy

- Ihon syväkosteutus ja rakenneuudistus

- Ihon palautus auringonpolttamisen ja kosmeettisten toimenpiteiden jälkeen

- Ihosta stressin ja väsymyksen jälkien poistaminen

- Korkealaatuinen ihon tekstuurin parantaminen ja selluliitin poistaminen

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE 

Hoitomenettely sopii joka kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram