A J A N K O H T A I S T A

Uutiset ja tarjoukset!

KAUNEUSSALONKI SEA YOU AUKIOLOAJAT JOULUKUUSSA 2020

Joulukuussa olemme auki normaalisisti Ma - La sopimuksen mukaan. 

Kauneussalonki Sea You on joulukuussa suljettu:

9.12, 12.12, 24.-27.12, 30.12.-3.1.2021. 

TIMANTTIHIONTA 1.12.2020 ALKAEN

Timanttihiontalaite yhdistää täsmähionnan aidoilla laserleikatuilla timanttihoitopäillä ja säädettävän imun, joka stimuloi verenkiertoa ja optimoi samalla hoidon kuorivaa tehoa. Timanttihionta poistaa kuolleet ja hilseilevät ihosolut, stimuloiden terveiden solujen toimintaa. Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja minimisoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä. 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, timanttihionta, rentouttava hieronta, tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma

sekä kotihoito-ohjeet.

BLACK FRIDAY SALE 20.11. - 28.11.2020 

Joka päivä uusia tarjouksia 28.11.2020 asti! Seuraa meidän Black Friday tarjouksia nettisivuillamme sekä somessa.

KAMPANJAN EHDOT:

- Palvelut varattavissa heti ajalle 28.11.2020  - 31.1.2021. 

- Ajanvaraus www.seayou.fi/ajanvaraus

- Lahjakorttitoiveet info@seayou.fi 

ELEMIS VARTALOKUORINTA FRANGIPANI SALT GLOW

 

Eksoottinen koko vartalon kuorintahoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uudistumista. Kuorinta pehmentää ihoa ja jättää sileän ja tuotteisiin hyvin reagoivan ihon, joka on valmis vastaanottamaan syvästi ravitsevaa vartaloöljyä. ​Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja sileän.

HINTA 119 EUR

ELEMIS KASVOHOITO MIEHILLE

HIGH PERFORMANCE SKIN ENERGIZER - KASVOHOITO

Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoito sopii miehelle, joka haluaa ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta (45 min hoidossa) ja kokonaisvaltainen kasvo-ja dekoltee, pää- sekä käsien hieronta (75 min hoidossa). 

45 MIN 89 EUR 

75 MIN 119€

T E R V E T U L O A !

Kauneussalonki Sea You, Tehtaankatu 13, Helsinki 00140

info@seayou.fi  |  Puh: 040 359 2234

Ajanvaraus 24/7 osoitteesta www.seayou.fi/ajanvaraus

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon